Seventeen and still counting!!

I’m seventeen and still having hard time sleeping alone.
I’m seventeen and i laugh loudly that the whole school can hear clearly.
I’m seventeen and i still sleep with plushies around me.
I’m seventeen and i love to dance like i’m five.
I’m seventeen and i love to cling to people i like just like a sloth.
I’m seventeen and i get pissed easily.
I’m seventeen and i bathe for only three minutes or less.
I’m seventeen and forget things easily.
I’m seventeen and i can not sleep without my peas plushie.
I’m seventeen and i sleep with fetus’ position.
I’m seventeen and i think both child-like and adult-like.
I’m seventeen and i have too much celebrity crushes that i feel like a player.
I’m seventeen and i scream loudly when i see caterpillar.
I’m seventeen and i love to running around randomly.
I’m seventeen and i got tired easily.
I’m seventeen and i love to annoy my friends.
I’m seventeen and i like to watch Mickey Mouse Club house.
I’m seventeen and sometimes i fall on my own.
I’m seventeen and still haven’t fall in love.
I’m seventeen and i have no boyfriend.
I’m seventeen and still feeling like i’m ten.

I’m actually not ready yet to be a seventeen, but the year can not walk back as my wish. So yeah, happy birthday to me.

Ps. jangan harapin ada curhat besok yaa, kayaknya ngga ada, hehe. mager sih. tapi liat nanti lah ya, kali aja besok berubah pikiran.
Pss. kalo mau ngirim kado, email kuy :3
Psss. i need temen-rasa-pacar, handwritten letter is cute and memorable too though, a couple hundred thousands bills, a couple books (ask me which one, haha), and i love me some yupi too :))
Pssss. Jessliiiin, makasih buat greetingnyaaa :3 Maaf Johana kadang nyebelin, ga peka, ga ngertiin Jesslin, bikin Jesslin nangis dengan kata-kata jahatnya Johana u,u huhu. Let’s live happily!

Ciye tidur sendirian~

Happy Eid Mubarak for those who celebrate! Semoga di tahun barunya dipenuhi berkah ya. Apa kabar tu berat badan? Hahaha. (Aku ngecek lagi kan, pas Rabu, ternyata udah 52. Ga tahu deh, habis ini semua bakal berapa lagi) Continue reading “Ciye tidur sendirian~”

Goodbye kiss from February

Kemarin Februari officially ended! Ini berarti banyak!

Berarti kita udah masuk bulan ketiga ditahun 2015
Berarti masa UTS telah tiba
Berarti udah masuk bulan kesembilan blog ini ada
Berarti udah bulan kedelapan jadi anak SMA
Udah tahun kedua aku bermimpi untuk kuliah di UNPAD
Udah masuk tahun ketiga aku nulis untuk wordpress
Udah masuk bulan ketiga masa aktif aku disini

Banyak yang terjadi dibulan lalu.
Entah itu sesuatu yang baik atau sebaliknya.

Yang jelas, semua pasti berharap
peruntungannya membaik dibulan baru ini.

Happy New Month!! 🎉🌈☀🌻🍀