#TEAMBAPER, Lyrics by Me

We’re Young

We’re Young

Close your eyes
Feel the spring breeze
Passing through your cheek
Blows away all your fear and tears

The sky is clear, sun shines for us
It’s waiting for us to fight back and rise
We’re fireproof, nothing can bring us down

Tonight we’re gonna dance till the sun is up
We will run across all the mountain, fly across the sky
Cause we’re young and still got enough time
To live, laugh, love and enjoy the stay

Cause we’re stronger than before
When we have each other’s back
Jumping through this endless hardships

Tonight we’re gonna dance till the sun is up
We will run across all the mountain, fly across the sky
Cause we’re young and still got enough time
To live, laugh, love and enjoy the stay

[The rain is pouring down
Sky seems to be darken
But as long as we’re together
No matter what happen we’ll stand still

We’ll reach our dreams, we’ll break away all these walls]

Tonight we’re gonna dance till the sun is up
We will run across all the mountain, fly across the sky
Cause we’re young and still got enough time
To live, laugh, love and enjoy the stay

Stars are making the way for us, for us to fly higher
Time will stop and lead us to the infinity
It’s us against the world, we’re winning
Let’s live, laugh, love and enjoy our stay

***

Apakah kalian ingat aku ini sedikit tertarik buat nulis lirik dan sebagainya? So here is one of my old ones, kayaknya dari pertengahan tahun lalu apa kapan gitu, pokoknya udah lama. As expected, the title says it all, liriknya tentang jiwa muda(?).

Kemarin itu filenya cuma ngendep di notbuk. And then waktu aku beberes lemari buku pelajaran, aku ketemu kopian liriknya kelipet di kertas-kertas yang ada disana. Lalu aku baca ulang kan, geli-geli amaze waktu baca, cheesy gitu tapi kok bisa bahasa inggrisnya maju sekali :’) iya sih, engga berima, soalnya pas era ini (era pencerahan, HAHA) aku lagi tidak segila itu sama rhyming, lebih mentingin esensi sama estetika penggambaran suasananya EAK BAHASANYA!

Karena ini juga engga pake hak paten hak cipta hak mencintai dan dicintai hak memiliki dan memiliki hak mencintai dan memiliki hak…aku engga punya hak buat milikin kamu /nangis kejer/ BAPER CIYE. Engga deng, ehe. Intinya ini bebas dipake kok. Asal kasih tau ya mau diapain, biar dia siap(?).

Aku punya satu lagi yang auranya mirip-mirip ini. Padat kata dan estetika suasananya juga kental. Rhyming juga nol, ofc XD Tapi yang itu tentang natal. Bakal di post abis ini :3

SELAMAT HARI NATAL, eh, SELAMAT MENJOMBLO, eh. Udah ah, nanti ditimpuk :’)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s