CURHAT / LIFE DIARIES / LIFE IS TOUGH

vacant means ‘kosong’

Welcoming weekend! Ini baru seminggu sekolah dan jiwa ragaku udah berantakan setengahnya. Minggu depan jadwal sesak sama ulangan. Wish me much much luck!

Pengakuan dosa: I’m sorry that i’ve been picking on you a lot this week. I just think that maybe we need some space between us and that…you have to realize that there is nothing going on between us. Don’t act as if we’re close enough to talk about things casually. We’re not.

Aku suka banget mandi malam-malam, rasanya dingin>< Tapi karena perkataan ‘mandi malam bakal rematik’, my parents forbid me to do so. Tapi yah, namanya juga anak-anak(?), kerjaannya ngelanggar, hahaha. Sorry, mom. Sorry, dad.

Minggu ini penuh dengan ledekin Misyel :))) Bangga waktu tahu ternyata banyak yang mendukung kapel favoritku :’) Terima kasih untuk dukungannya, wahai anak-anak seangkatan. I’m proud and happy. #JeMish all the way!

If you guys have time, do listen to Baek Yerin! I recommend her song, Across The Universe a lot! Suaranya Yerin itu soothing dan jazzy(?) banget. Dia ga perlu high note buat nunjukin kualitas vokal dia yang superb itu. Unfortunately, she’s kind of underrated nowadays. Please give her a lot of love and support 🙂 She’s pure gold.

Yerin itu juga punya temen segrup (grup mereka namanya 15&), namanya Park Jimin. And i don’t know how, tapi kurasa Amel resembles Jimin a lot! (count how many ‘a lot’ i’ve been using this far! ha) They’re both fluffy and kind and have this special aura(?) Pokoknya mereka mirip! (Check Jimin out too! She’s another pure gold :3 Suaranya dia juga enak parah! Aku suka lagunya yang Hopeless Love)

I’ve been hooked into wattpad nowadays. Reading those fanfiction got me stay up all night and…baper alone :’) Ga tahu ih, aku jadi super baperan sejak Jungkook cover lagu We Don’t Talk Anymore… Kenapa dia mesti pilih lagu itu… I’m suffocating, Mas!

Mungkin aku yang emang terlalu lemah hati ya, tapi aku suka peka gitu kalo denger lagu. Seberapa bahagiapun melodi lagu itu, kalo emang feeling yang dia antarkan adalah sad, aku ga perlu waktu lama buat bisa rasain sedih dan sakit itu. Bahkan ada yang cuma baru denger intronya aja udah bikin aku kayak, potek hati :’) Antara seneng sama ga seneng sih jadi begini. Senengnya berartikan aku peka, ya ngga? Engga senengnya, aku jadi makin rapuh… (aku tipe yang suka kepikiran, hehe)

img048

The most random one xD

Aku akhirnya tunjukin coret-coreatn selama ujian kemarin, ehe. Judge me softly, please.

img049

i want to be a star

img052

use this for your phone’s wallpaper, haha

img053

fall

img056

symbolic one. guess what this is about!

img055

my favourite!<3

See you guys soon! Love.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s