BOYSANDGIRLS, TEEN

M(arshm)ellow~

Tema buat #MUBOX minggu ini adalah, MELLOW. Aku milih tema ini soalnya akhir-akhir ini sering hujan, jadi auranya kayak aura galau-galau gitu… Anyway, karena tracks dibawah ini dipilih berdasarkan ‘sukanya’ aku, aku udah pasti maklum kalau ada yang ngerasa ga sreg. Tapi yah, musik tuh emang tentang suka apa engganya tiap orang, jadi udah pasti beda-beda tiap manusia 🙂 Enjoy your weekend, peeps ♥♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s